Kapsalon MUK.Cube

Vaartdijkstraat 20, Brugge , BE

freeWifi

generalInfo

Dit gloednieuwe kapsalon ligt op een prachtige locatie net buiten Brugge. Gelegen naast een groot bos, met uitzicht op de vaart is dit een echte topper. Bovendien bevindt deze kapperszaak zich vlak naast de afrit van de autostrade en vind je hier tevens voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur, of verder in de straat.

 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

trainingAdvice

campusText Gent.

lessonPlanning

lessonPlanningText

Dit hypermoderne kapsalon MUK.Cube is het neusje van de zalm wat betreft leslocaties voor kappersopleidingen. Gelegen in een nieuwbouw, net buiten het centrum van Brugge, is dit jouw garantie voor een spectaculaire lerervaring. Je maakt gebruik van splinternieuw materiaal en hebt een zee aan ruimte om je tijdens de lessen uit te leven. Zet je model op zijn/haar gemak in de stoel en geef ze zelf door middel van persoonlijke begeleiding van je docent een gepersonaliseerde behandeling!

directions


Auto

Kapsalon MUK.Cube ligt aan verschillende grote autostrades en is dus makkelijk bereikbaar met de auto. Meer nog, er bevinden zich parkeerplaatsen vlak voor de deur en daarnaast is er ook genoeg parkeergelegenheid in de straat. 

Bus/Tram

Kapperszaak MUK.Cube is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijnen 20, 21, 95 en 96 stoppen dicht in de buurt, op wandelafstand van de leslocatie. Voor meer informatie over de route of de doorkomst van de bussen, verwijzen we je graag door naar de website van De Lijn.

Trein

Kom je met de trein, dan neem je aan het station van Brugge best nog een bus richting deze leslocatie (lijn 20 of 21). Besluit je te wandelen, reken dan zeker op een half uurtje te voet. 

coursesIn Brugge

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Baarden Scheren en Modelleren Monday 07-10-2024 04-11-2024 Brugge 18:30 - 21:30
Barbier Allround Monday 07-10-2024 03-03-2025 Brugge 18:30 - 21:30
Mannenkapsels Knippen Stylen Monday 21-04-2025 28-07-2025 Brugge 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse