studieadvies
Gratis persoonlijk studieadvies


Wat goed dat je met een nieuwe carrière wil starten. Dat betekent dat je jezelf wil ontwikkelen en klaar bent om verder te groeien. Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Ons team is er voor jou!

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@centrumvooravondonderwijs.be of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van de secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken.

Loopbaanbegeleiding, iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen. Onze school werkt bovendien samen met enkele ervaren loopbaanbegeleiders.

Vind jouw ideale opleiding


Start je zoektocht met het overlopen van dit stappenplan:

  1. Selecteer jouw interesses: bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.
  2. Kies voor werkzekerheid: al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.
  3. Bepaal je niveau: beginners kiezen best voor een opleiding waar voorkennis vrijblijvend is. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na je basisopleiding heb je nog altijd de kans een vervolopleiding te volgen. Bekijk zeker ook onze allround opleidingen, waarbij je evolueert van beginner tot expert.
  4. Verzamel informatie: neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over alle aspecten van elke carrière. Tip: op je online studentenprofiel verzamel je al jouw interesses en bekijk je extrasnel proefhoofdstukken.
  5. Kom je cursus inkijken: op onze secretariaten staan onze opleidingsverantwoordelijken voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je je favoriete cursusboek te laten doornemen. Zo weet je exact wat je te wachten staat.
  6. Kies je startdatum en leslocatie: al onze cursussen worden meerdere keren per jaar ingepland op verschillende locaties. Zo ben je zeker van een startdatum bij jou in de buurt.
  7. Overweeg een thuisstudie: een groot deel van onze groepsopleidingen hebben ook een tegenhanger in thuisstudie. Studeer lekker op je eigen tempo!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0