De beste IT-infrastructuur en begeleiding

Bij ons studeer je op je eigen tempo, wanneer het jou het beste past. De cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt binnen een bepaalde sector.

Jouw begeleiding gebeurt via de meest hoogtechnologische servers, IT-infrastructuur en didactische app eCampus vanuit Nederland. Dit leerplatform is volledig ontwikkeld op maat van onze studenten en maakt je van opleiding een bijzondere en aangename ervaring. Dag en nacht staan onze medewerkers daar klaar om je de perfecte studiebegeleiding te geven. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daar uit jouw persoonlijke begeleiding. Dankzij deze uitstekende infrastructuur kan je dag en nacht genieten van de online begeleiding.

Deze website dient ter ondersteuning bij het instuderen van je thuiscursus. Op dit platform vind je tal van leuke extra's ter aanvulling van je cursus als didactische filmpjes, interessante artikels, extra cursusmateriaal en illustraties. Ook kan je via dit platform communiceren met je docent. Die geeft je persoonlijke feedback op je ingestuurde taken of een extra woordje uitleg bij een oefening. Kortom: het studentenplatform bevat alle tools om van je opleiding een succes te maken en in spoedtempo je diploma te behalen.

Ben je al student aan onze school en heb je al kennis gemaakt met het nieuwe leerplatform? Laat ons dan zeker je mening weten via het feedbackformulier.

interestsCarouselHeader