tConsultant

Jonas Laurens

Jonas verdiept zich dagelijks in de wereld van bits en bytes om voor jou de beste digitale surfervaring te garanderen. Hoe hij dat doet? Met zijn grafisch en technisch talent maakt hij onze websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Een interactieve inschrijvingsbutton of een innemende banner? Jonas regelt het! 
 
Jonas verbeterde zijn computerkennis en designerskills tijdens zijn opleiding Web Development. Dankzij deze opleiding weet hij als geen ander wat onze studenten, docenten en medewerkers nodig hebben om hun weg op onze websites te vinden. 
 
Zijn vrije tijd spendeert Jonas graag in het gezelschap van zijn vrouw en kinderen. Ook tokkelt hij graag op zijn gitaar of geniet hij van een leuk stripverhaal. 
 
Volgens Jonas schuilt er in elke student ook een docent. "Always pass on what you have learned", klinkt dan ook zijn motto. 
 

Vindingrijk

Technisch en grafisch talent

Opmerkzaam


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-