Wie zijn wij?

Als expert in volwassenenonderwijs leren we jou op een snelle en praktische manier een beroep of hobby aan, zodat jij direct aan de slag gaat in je nieuwe werkveld. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Daarom heb je de keuze uit verschillende opleidingsmethodes:

Volg les in groep

De dynamiek tussen de docent en de studenten tijdens de groepslessen is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling.

Volg virtueel les

De interactieve Virtual Classes combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen.

Studeer individueel

Met een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil, met ruimte voor werk, hobby's en gezin.

aUsMeetUs
aUsNiceToMeetYou

aUsThisIsOurTeam

employeeName Nick Van Boxel

Business Analyst

employeeName Tibo Cras

employeeName Mathilde Grillet

employeeName Pauline Schillemans

aUsWhatDoWeStandFor

Missie

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW promoot ondernemerschap in elke mogelijke vorm. We zijn een kenniscentrum voor iedereen met een professionele droom en vormen de brug tussen ambitie en een tastbare toekomst. Door onze studenten levenslang te begeleiden naar en doorheen de carrière van hun keuze, creëren we een wereld waarin ondernemen centraal staat.

Visie

We zetten in op toegankelijk onderwijs voor en door ondernemers, flexibele lesmethoden en praktijkgerichte leerstof. Door de focus te leggen op kwaliteit, relevantie en innovatie blijven alle cursussen afgestemd op actuele vereisten binnen de sector. Zo komt de succesvolle carrière(switch) van studenten altijd en overal op de eerste plaats.

interestsCarouselHeader

aUsFactsAndFigures

recognitions-1
recognitions-2
recognitions-3
recognitions-4
recognitions-5
recognitions-6

recentBlogs

aUsInfluencersHeading

Influencer Noemi Zadra

Noemi Zadra

aUsJoinedIn

• Italian Dutch • - Love to travel -Solo se ti rende felice.

Influencer Yannick Somers

Yannick Somers

aUsJoinedIn

Yannick is wereldberoemd op social media. Zijn 125k volgers geeft hij een inkijk in zijn leven vol mode, sport en reizen.

Influencer Matti Verbeeck

Matti Verbeeck

Student communicatie

aUsThisIsWhatWeDoItFor

Maxim M

16-08-2022

Helemaal top! Veel bijgeleerd, alles wat ik ervan had verwacht en meer!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Mannenkapsels Knippen Stylen

Pedro M

14-06-2022

Super opleiding! Veel bijgeleerd van ons docent. Ik ben zeker tevreden van deze opleiding! Top

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Mannenkapsels Knippen Stylen

Seyit

06-07-2021

Zeer nuttig opleiding, top leraar!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Baarden Scheren en Modelleren