Hier begint het mooi maken

Wij hechten bij de Schoonheidsschool belang aan kwaliteit, efficiëntie en bereikbaarheid. Onze campussen en secretariaten zijn daarom verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Zo ben jij bij ons aan het juiste adres en assisteren wij jou makkelijk bij je opleidingstraject. Tot binnenkort!

schrijf je in

Je vindt ons op drie plekken: op onze campussen, in onze secretariaten én natuurlijk online. Kom ons snel opzoeken!


Campussen

Kies jij voor een opleiding met groepslessen? Dan zit jij binnenkort op een van onze mooie leslocaties. Je kiest zelf in welke stad en op welke campus jij aan je nieuw avontuur begint. Wil jij weten wanneer jouw favoriete opleiding start? Bekijk dan snel onze cursusplanning!

bekijk onze leslocaties

Secretariaten

Voor vragen en inschrijvingen zijn we er voor je op een van onze secretariaten in Antwerpen, Hasselt, Gent en Brussel. Wil je meer info, persoonlijk studieadvies of kijk je het cursusmateriaal graag in? Spring gerust binnen tijdens onze openingsuren. Onze opleidingsconsulenten helpen je met veel plezier verder!

onze secretariaten

Online

Schrijf jij je in voor virtual classes of een thuisstudie? Dan maak je gebruik van de eCampus en heb je de unieke kans om rechtstreeks vragen te stellen aan je docent. We hebben ook een app ter beschikking, zodat je onze leerstof overal mee naartoe neemt!

naar de ecampus

interestsCarouselHeader