companyFaqHeader

Algemeen

Ik ben niet geslaagd voor mijn online herexamen. Wat nu?

Na een onvoldoende op je eerste herexamen plan je gewoon een nieuw herexamen via de eCampus. Het nieuwe herexamen vindt ten vroegste dertig dagen na de vorige examenpoging plaats. Wanneer je na twee herexamens nog steeds een onvoldoende hebt, evalueren we samen je leermethode.

Wil je meer weten over je online herexamen? Bekijk dan onze examengarantie.

Opleidingen

Kan ik de cursussen op voorhand inkijken?

Je kan steeds langskomen in één van onze campussen om cursussen in te bladeren of vragen te stellen.

Inschrijven

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven is makkelijk:

  • Je vult het online inschrijvingsformulier in.
  • Kies meteen je betaalmethode (online of via overschrijving).
  • Jij ontvangt een bevestigingsmail van ons.
  • Hou er rekening mee dat je plaatsje in de klas pas verzekerd is als je je inschrijvingsgeld ook effectief hebt betaald.

Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail, waarmee je klaar bent voor de eerste les. Je hebt ook steeds de mogelijkheid langs te komen op het secretariaat om je ter plaatse in te schrijven.

Examen & Diploma

Hoe plan ik een online examen?

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Financieel

Hoe krijg ik een factuur van mijn opleiding?

Je bekomt een factuur wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dat wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

websiteFaqHeader

Algemeen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?